Makkelijk, samen en vol fantasie de natuur ontdekken

Speciaal voor jullie

Vragen die je deze maand kunt stellen

nov 20, 2023

Welkom in november! Deze maand nodigt je uit om even te pauzeren en na te denken. Het is een perfect moment om stil te staan bij wat je achter je wilt laten en wat je wilt meenemen naar de toekomst. November is niet alleen een tijd van knusse avonden en vallende bladeren, maar ook een kans je gedachten en plannen te ordenen. In deze blog lees je meer  over de energie van november.

Vragen die je jezelf kunt stellen in November zijn:

  • Wat wil ik loslaten? Welke gedachtes, welke situaties en zelfs welke contacten.
  • Kloppen mijn overtuigingen die ik mijzelf vertel? Helpen ze of zijn ze verouderd en niet meer nodig?
  • Welke dingen zijn energetisch niet meer in balans? Waar ging veel energie naartoe die ik liever anders wil inzetten?

En ook:

  • Waar ben je in het afgelopen seizoen dankbaar voor?
  • Welke nieuwe zaadjes / plannen wil je in de grond stoppen zodat ze kunnen gaan wortelen?
  • Wat wil ik in de lente laten bloeien? Welke nieuwe verhalen worden dat, welke relaties of werkzaamheden wil ik gaan verdiepen? Wat wil ik van nieuwe energie voorzien?

Zelf hou ik van symboliek en schrijf ik alles op briefjes. Deze stop ik in een mooi potje of doosje en zet het op een rustige plek om te ontkiemen.

Het is de tijd om terug te trekken en te gaan mijmeren over dingen die je in de lente zou willen gaan doen. Hoe trek jij je terug in deze drukke maand?

Wil je meer weten over de unieke energie van elke maand en hoe deze jou kan helpen in je dagelijks leven en werk? Onze Storybox brengt je elke maand boeiende verhalen en inzichten. Hij is dus niet alleen voor jullie samen, maar ook voor jou.