Makkelijk, samen en vol fantasie de natuur ontdekken

Zin om samen vaker naar buiten te gaan?

Snel en fantasierijk naar buiten met de ella and jack winter box.  Nu met december actie. 

De Ella and Jack storybox

Snel en makkelijk naar buiten

De Ella and Jack storybox is een collectie van kleine avonturen die je vlakbij je huis kunt doen. Het is prachtig vormgegeven met verhalen en illustraties. Elke activiteit is zowel leerzaam als vermakelijk, perfect voor nieuwsgierige kinderen én ouders. Hij kost 19,95 euro.

December extra:

In December pakken we je bestelling extra mooi in en sturen we hem gratis naar je toe.

 Reviews van klanten van alle leeftijden!

Wat maakt deze box uniek?

 1. Kort en Makkelijk: Direct plezier, geen gedoe. Open de box en begin meteen.
 2. Stijlvol en Mooi Vormgegeven: Elke box is een kunstwerkje op zich, met unieke illustraties die elk verhaal tot leven brengen.
 3. Educatief en Fantasierijk: Originele verhalen die je vertellen over de tijd van het jaar. Stimuleer de fantasie van je kind.
 4. Natuurverbonden en Milieubewust: Ontdek activiteiten die jullie letterlijk en figuurlijk dichter bij de natuur brengen, gewoon om de hoek.
 5. Betekenisvolle Herinneringen: Elke activiteit is ontworpen om blijvende herinneringen te creëren, momenten die jullie altijd zullen koesteren.
 6. Zelf weer even jong zijn:  Stap uit de dagelijkse verplichtingen en geniet weer van je eigen verwondering door mee te doen.
 7. Duurzaam en Verantwoord: Met trots geprint op 100% gerecycled papier en gemaakt om lang te bewaren.

Wat zit er in de box?

De Ella and Jack storybox is een collectie van kleine avonturen die je vlakbij je huis kunt doen. Het is prachtig vormgegeven met verhalen en illustraties om voor altijd te bewaren.

COULD DO

Niks moet, alles mag. En plek om je eigen plannen te smeden en kostbare herinneringen vast te leggen. Vier waar je zin in hebt en beschrijf hoe jullie winterverhaal zich ontvouwde.

ONTDEKKEN
Bekijk de natuur alsof je deze voor het eerst ziet. Met twee mini expedities en kant-en-klare kaarten voor avonturen dicht bij huis, nodigen we jullie uit tot nieuwsgierigheid en verwondering.

.

ERVAREN

Voel de winterse energie en ontdek wat deze voor jou kan betekenen. Van het sturen van een ouderwetse kaart tot het waarderen van de kou. 

MAKEN

Lekker praktisch. Ontdek en bedenk zelf wat er allemaal onder de grond leeft, tover met tulpen en maak je eigen stempels.

 

ACHTEROVERLEUNEN

Dit is jullie moment om te ontspannen met een hartverwarmend voorleesverhaal over de spreeuw. Inclusief kleurplaat. Kom lekker tot rust. 

VERRASSING

We hebben een leuke verrassing voor je in elke box

Ook wel eens gehad?

Van te voren wist ik het zeker. Als moeder zou ik ruim de tijd nemen om mijn kinderen mee naar buiten te nemen, avonturen te beleven en verhalen te verzinnen. Maar toen die tijd kwam, werd ik overweldigd door een realiteit van eindeloze to-do-lijstjes en logistieke uitdagingen. Mijn goede voornemens belandden in een schriftje voor ‘later’.

Op een dag besloot ik dat ‘later’ niet zou komen. Ik startte klein: één buitenactiviteit per week, iets simpels dat in slechts twintig minuten gedaan kon worden. Dit bescheiden begin was de geboorte van de ‘Ella and Jack Storybox’ – een collectie van onze avonturen, verpakt in verhalen en activiteiten. Het werd ons kostbaarste bezit. En dat wil ik nu ook met jullie delen, om je te helpen kleine, waardevolle momenten te creëren in de drukte van het dagelijks leven. 

Haal een extra vleugje natuur in huis

Vier de feestdagen met een extra vleugje natuur! Deze speciale winterstorybox is de perfecte kans om iets bijzonders in huis te halen.

De complete winter storybox.

Op het eerste gezicht is de Ella and Jack Storybox een schat aan inspirerende weetjes en momenten van verwondering. Maar duik dieper en je ontdekt dat het zoveel meer is. Deze box is een reis naar het herontdekken van verbinding – met je kinderen, met de natuur om de hoek, en zelfs met je eigen innerlijke wereld, allemaal op een verhalende en fantasierijke manier. Ella and Jack nodigt uit om de alledaagse creativiteit te herontdekken, en creëert ruimte voor  bijzondere momenten. – Annemarie

 • Vijf delen met elk een eigen sfeer
 • Originele activiteiten, verhalen en tips
 • Kant en klare ontdekkingskaarten
 • Prachtige ansichtkaarten om te versturen
 • Spaar-kwartet
 • Een verrassing

Ella & Jack steunt steunt een natuurdoel bij jou om de hoek

Met iedere aankoop doneren we een deel aan natuurprojecten die kinderen in Nederland voor hun 12e jaar een onvergetelijke natuurbelevenis bieden. Jij beslist mee over welke projecten. Elk jaar kun je jouw favorieten aan ons laten weten en daar kiezen we uit. 

Voor jou

Voor jullie samen

Shop

Privacy

Algemene voorwaarden

Contact