Jouw wekelijkse inspiratiegids voor een uur natuur met de kids

BLOGS

Wat doe je na pasen met de eieren?

apr 15, 2017

eierschalen met moestuintjes

Elk jaar vind ik het toch een beetje zonde, al die eieren die niet opgegeten worden met pasen. Dus gingen we op zoek naar recycle ideeën.

Oefening baart kunst?

Op veel hippe sites kwam ik prachtige eierschalen met moestuintjes erin tegen en ik werd meteen enthousiast. De bekende moestuintjes actie loopt, dus wat een win-win! Mats (5 jaar) en ik namen samen een ei en hebben éeecht hééeel voorzichtig gepeld. Zie hier het resultaat. Ugh. Ik denk dat we toch nog veel meer moeten oefenen. Want het idee blijft fantastisch… Toch?

Voor meer leuke ideeën: www.hetkanwel.nl

 

Ontdek ook

Het geschenk van januari

Het geschenk van januari

Ken je dat? Het gevoel van niet op gang kunnen komen als januari begint? Voor mij was deze januari precies zo.  En heel eerlijk... dat voelde precies goed. Vandaag, wandelend door het bos achter ons huis, voelde ik het ultieme wintergevoel. De bomen bladloos, alles in...

Lees meer
December – afronden

December – afronden

Het Sinterklaas pakpapier was net opgeruimd of ik zat al hijgend op de fiets voor de laatste waxinelichtjes. Elk project vroeg net even meer dan ik had gedacht. De to do lijstjes waren soms zo lang dat ik lijstjes van de lijstjes ging maken. Kortom, hoe goed mijn...

Lees meer
Energie van November

Energie van November

November is voor mij heel lang een tussenmaand geweest. Een maand waarvan ik niet echt wist wat ik ermee aan moest, behalve mijn verjaardagsfeestje vieren. Ik vond het maar een koude boel met dooie bomen. Een ongedefinieerde maand na de kleurenpracht van de herfst en...

Lees meer