De lentebox is binnen!  ⭐️ Vandaag besteld, binnen 1-3 dagen in huis ⭐️ Met kado!

Jouw wekelijkse inspiratiegids voor een uur natuur met de kids

Zin om samen vaker naar buiten te gaan?

Snel en fantasierijk naar buiten met de ella and jack lentebox.

Bestel nu: De Ella and Jack lentebox

Snel en makkelijk naar buiten

De Ella and Jack lentebox is een collectie van 12 kleine avonturen die je vlakbij je huis kunt doen. Het is prachtig vormgegeven met verhalen en illustraties. Elke activiteit is zowel leerzaam als vermakelijk, perfect voor nieuwsgierige kinderen én ouders. Hij kost 22,95 euro plus 2,95 verzendkosten

Met kado  

De lentebox versturen we vanaf 18  Maart. Met extra kado om er nog meer van te genieten. Ga je mee naar buiten?

Reviews van klanten die de winterbox kochten

Wat maakt deze box uniek?

Kort en makkelijk
Activiteiten die jullie dichter bij de natuur brengen. Direct plezier en geen gedoe. Gewoon om de hoek.

Educatief en Fantasierijk
Al lerend, op een originele en speelse manier, de natuur beleven. Stimuleer de fantasie van je kind in alle seizoen. Elke activiteit is ontworpen om blijvende herinneringen te maken.

Stijlvol en Mooi Vormgegeven
In de box vind je unieke illustraties die de verhalen tot leven brengen.
Alles geprint op 100% gerecycled papier.

Wat zit er in de box?

De Ella and Jack lentebox is een collectie van kleine avonturen die je vlakbij je huis kunt doen. Het is prachtig vormgegeven met verhalen en illustraties om voor altijd te bewaren.

COULD DO

Niks moet, alles mag. En plek om je eigen plannen te smeden en kostbare herinneringen vast te leggen. Vier waar je zin in hebt en beschrijf hoe jullie winterverhaal zich ontvouwde.

ONTDEKKEN
Bekijk de natuur alsof je deze voor het eerst ziet. Ga op hommelsafari en ontdek vogelnestjes. Met kant-en-klare kaarten avonturen dicht bij huis, nodigen we jullie uit tot nieuwsgierigheid en verwondering.

.

ERVAREN

Voel de energie van de lente en ontdek wat deze voor jou kan betekenen. Van het sturen van een ouderwetse kaart tot het maken van je eigen lentegeurenkaart. 

jam van paardenbloem

MAKEN

Maak een geluidskaart van geluiden rond jouw huis en ga aan de slag met paardenbloemenleidingen. Maak van de bloemen als tracties een jam.

 

ACHTEROVERLEUNEN

Dit is jullie moment om te ontspannen met een hartverwarmend voorleesverhaal over de reiger en de zangpiek. Inclusief kleurplaat. Kom lekker tot rust. 

VERRASSING

We hebben een leuke verrassing voor je in elke box

Ook wel eens gehad?

Van te voren wist ik het zeker. Als moeder zou ik ruim de tijd nemen om mijn kinderen mee naar buiten te nemen, avonturen te beleven en verhalen te verzinnen. Maar toen die tijd kwam, werd ik overweldigd door een realiteit van eindeloze to-do-lijstjes en logistieke uitdagingen. Mijn goede voornemens belandden in een schriftje voor ‘later’.

Op een dag besloot ik dat ‘later’ niet zou komen. Ik startte klein: één buitenactiviteit per week, iets simpels dat in slechts twintig minuten gedaan kon worden. Dit bescheiden begin was de geboorte van de ‘Ella and Jack Box’ – een collectie van onze avonturen, verpakt in verhalen en activiteiten. Het werd ons kostbaarste bezit. En dat wil ik nu ook met jullie delen, om je te helpen kleine, waardevolle momenten te creëren in de drukte van het dagelijks leven. 

Makkelijk, Samen en Fantasierijk

Deze speciale LENTEBOX is de perfecte kans om samen de leukste herinneringen te maken.

De complete lentebox.

Op het eerste gezicht is de Ella and Jack lentebox een schat aan inspirerende weetjes en momenten van verwondering. Maar duik dieper en je ontdekt dat het zoveel meer is. Deze box is een reis naar het herontdekken van verbinding – met je kinderen, met de natuur om de hoek, en zelfs met je eigen innerlijke wereld, allemaal op een verhalende en fantasierijke manier. Ella and Jack nodigt uit om de alledaagse creativiteit te herontdekken, en creëert ruimte voor  bijzondere momenten. – Annemarie

  • Vijf delen met elk een eigen sfeer
  • Originele activiteiten, verhalen en tips
  • Kant en klare ontdekkingskaarten
  • Prachtige ansichtkaarten om te versturen
  • Spaar-kwartet
  • Een verrassing

Ella & Jack steunt steunt een natuurdoel bij jou om de hoek

Met iedere aankoop doneren we een deel aan natuurprojecten die kinderen in Nederland voor hun 12e jaar een onvergetelijke natuurbelevenis bieden. Jij beslist mee over welke projecten. Elk jaar kun je jouw favorieten aan ons laten weten en daar kiezen we uit. 

Gratis Mini-kit

Storybox

Blog

Over ons

Privacy

Algemene voorwaarden

Contact

© Copyright Ella and Jack 2024 All rights reserved