Makkelijk, samen en vol fantasie de natuur ontdekken

Speciaal voor Jou

Oktober – maand van de balans opmaken

okt 11, 2023

Heb je ooit het gevoel gehad dat oktober een gekke mix is van tegenstellingen? Enerzijds de kleurrijke levendigheid van de herfst en anderzijds de stilte die de komst van de winter inluidt?

September, met al zijn drukte en opstartenergie, ligt nu achter ons. We hadden onze lijstjes, onze plannen, onze dromen. Maar nu, te midden van oktober, is het tijd om een moment te nemen. Een adempauze. Om écht te kijken naar waar we staan.

Kijk naar je lijstjes. Sta even stil bij wat gelukt is en wat misschien niet helemaal ging zoals gepland. Vraag jezelf af: “Wat voelde echt goed voor mij? Wat resoneerde met mijn ziel en wat misschien niet?”

Deze maand is het perfecte moment om te reflecteren vanuit een staat van afstand. Kijk met dankbaarheid naar de zomermaanden. Augustus bracht ons het volle leven, terwijl september ons de kans gaf om te oogsten wat we gezaaid hebben.

En nu, oktober. Een tijd om de balans op te maken. Niet alleen op basis van successen of mislukkingen, maar door echt te luisteren naar je innerlijke kompas. Voel je dat je op de juiste weg bent? Ben je klaar voor de volgende stappen in je reis?

Laat Oktober je gids zijn. Dit is niet de tijd voor haast, voor nieuwe projecten of grootse plannen. Dit het perfecte moment om, met beide voeten stevig op de grond, terug te kijken naar jouw jaar tot nu toe.
Wat heb je bereikt?
Waar ben je trots op?
Wat zou je anders hebben gedaan?

Geniet van deze oktober en van het inzicht dat deze maand je kan bieden. 🍂📖☕. Om het nog leuker te maken hebben we deze maand mooie reflectiekaarten voor jou – download ze nu!