Jouw wekelijkse inspiratiegids voor een uur natuur met de kids

Nieuw: Instagram Cursus: Leren van seizoenen

in samenwerking met Nina Timmermans

Je geniet er elke keer weer van als je de natuur in gaat. Als je door het bos of over het strand loopt voel je het zo duidelijk; je zou meer rust in je leven willen. Met een ritme wat lekker stroomt in plaats van wat altijd gehaast voelt.

 

Wij zijn als mensen onderdeel van de natuur, al vergeten we dat vaak. De seizoenen gebeuren niet om ons heen, ze zitten ín ons.

In de natuur en haar seizoenen zit de sleutel voor dat stromende ritme. Elke dag zijn uitnodigingen uit de natuur, je hoeft ze alleen maar te zien en horen. Als je die volgt, ervaar je meer houvast om je leven en werk vorm te geven op een manier die bij je past. Ervaar je meer rust én focus. En ga je nog duidelijker voelen wat je belangrijk vindt en hoe je dat echt kunt gebruiken als je kompas.

blad

Tijdens onze instagram cursus dompelen we ons onder in de seizoenenleer en haar aansluitende rituelen. We leren je over welke wetten uit de natuur aan de hand van biomimicry kunnen helpen.
Leren mee te gaan met dit ritme is dan ook een ‘tool’ die je hele leven beschikbaar is en blijft. Het leid je naar meer aanwezigheid, meer innerlijke rust en weer meer contact met je natuurlijke werking.

Op 21 maart starten we met een instagram cursus van 21 dagen. Je kunt hier de hele lente op bouwen. 

Nieuw: Instagram Cursus
Leren van seizoenen

Prijs: 49 euro

Gratis Mini-kit

Storybox

Blog

Over ons

Privacy

Algemene voorwaarden

Contact

© Copyright Ella and Jack 2024 All rights reserved