Hij is er! De herfstverzameltas van Ella and Jack

3 oktober 2017

Hij is er! De herfstverzameltas van Ella and Jack voor al je kastanjes, eikels, goudkleurige bladeren en andere interessante vondsten. Of om lekker boodschappen mee te doen. Uitgebreid getest en goedgekeurd door het panel van 7, 6 en 2-jarigen. Gemaakt van stevig, duurzaam gelamineerd jute (dus helemaal niet erg als er natte  dingen ingaan).  Het formaat is lekker handzaam: 31x38x8 maar je kunt er wel kilo’s interessante dingen instoppen (nog veel meer dan in je jaszakken..)

 

Ella and Jack herfstverzameltas

 

Winnen?

Tijdens de herfst verloten we iedere maand 10 tassen onder de lezers van onze website. Stuur ons een mailtje met jouw leukste herfst-verzamel- idee en wij verloten de tas onder de inzendingen.

Nu meteen hebben?

Kun je niet wachten en wil je dolgraag met de tas naar buiten? Dat kan! Hij kost 7,95. Stuur ons een mailtje met onderwerp “bestelling herfstverzameltas” en zet je naam, adres en woonplaats erin. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wees er snel bij, we hebben een gelimiteerde oplage en op=op.

 

Op zoek naar ik-wil-naar-buiten-met-mijn-kinderen-inspiratie?

Op Ellaandjack.com vind je iedere week ideeën voor korte, makkelijke natuuractiviteiten die je samen met je kinderen kunt doen in en om het huis. Dingen die binnen een paar minuten van de voordeur al lukken en altijd een verrassing zijn: een natuurweetje, een buitenervaring of iets wat je samen kunt maken in en met de natuur. Zonder ontploft huis. Ga je mee naar buiten?

PS. heb je onze Facebookpagina al geliked? Worden wij blij van! https://www.facebook.com/ellaandjackworld/

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2 Reacties

  1. Ontzettend leuk weer en interessant
    Ik wil heel graag een EllaandJacktas

    Antwoord
    • Leuk om te horen Riet, we reserveren er eentje voor je. Ook heel handig voor boeken en boodschappen doen hebben wij ontdekt

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo! Ga je mee naar buiten met Ella and Jack? Schrijf je in en krijg elke maand gratis het Ella and Jack-minimagazine in je mailbox. Met korte, verrassende natuuractiviteiten bij jou om de hoek, leuke weetjes over de maand én een speciale 'Ella and Jack card' om mee te nemen naar buiten.

Leuk dat je je hebt aangemeld! Check je inbox voor de bevestiging.

Pin It on Pinterest