Griep-vitamines

4 februari 2018

vis van sinaasappel

Griep. Ik staar af een toe naar buiten, maar moet er niet aan denken om ook daadwerkelijk naar buiten te gaan. Binnen zitten en een beetje op Pinterest rondhuppelen gaat wel heel goed. En daar vind ik ineens verrassende leuke griep-vitamines! Groente skeletten, bloemkoolpoedels, sinaasappelvlinders, je kunt het zo gek niet bedenken. Ik vrolijk er een beetje van op, sleep mezelf van de bank en probeer het uit. Van de zoveelste sinaasappel, een verdwaalde wortel en framboos en bosbes ontstaat zowaar een vis van het tropische eiland waar ik heel graag zouden willen zitten. Zonder griep.

Zitten jullie ook thuis met en onder een dekentje? Laat je opvrolijken door deze ideeën!

De leukste griep-vitamines

pinterest bord met griep-vitamines

Tot de volgende keer!

.

Op zoek naar meer ik-wil-naar-buiten-met-mijn-kinderen-inspiratie?

Op Ellaandjack.com vind je iedere week ideeën voor korte, makkelijke natuuractiviteiten die je samen met je kinderen kunt doen in en om het huis. Dingen die binnen een paar minuten van de voordeur al lukken en altijd een verrassing zijn: een natuurweetje, een buitenervaring of iets wat je samen kunt maken in en met de natuur. Zonder ontploft huis. Ga je mee naar buiten?

Ps: heb je onze Facebookpagina al geliked? Worden wij blij van! https://www.facebook.com/ellaandjackworld/

 

 

 

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hallo! Ga je mee naar buiten met Ella and Jack? Schrijf je in en krijg elke maand gratis het Ella and Jack-minimagazine in je mailbox. Met korte, verrassende natuuractiviteiten bij jou om de hoek, leuke weetjes over de maand én een speciale 'Ella and Jack card' om mee te nemen naar buiten.

Leuk dat je je hebt aangemeld! Check je inbox voor de bevestiging.

Pin It on Pinterest